logo

Abel Rosado, Fotògraf de casaments

Sobre Mi

L’any 2006 vaig co-fundar FILMWORKS amb el meu soci i amic Xavi Torres. Vem Decidir crear el nostre propi estil, basat a trencar amb totes les regles no escrites de la fotografia i videografia de casaments. Una fulla en blanc que després de diversos anys hem omplert d’il·lusió.

Emocions que mouen el món

He viscut moments emocionants al meu treball i he tingut l’ocasió de conèixer a persones meravelloses que han confiat en mi i a les quals els haig d’agrair tot el que veieu en aquesta web. M’agrada implicar-me al màxim, conèixer-vos i escoltar-vos per saber el que espereu de mi, crec que és l’únic secret, tenir aquesta sensació de que vas a treballar al casament d’uns amics als quals aprecies i amb els quals t’emocionaràs.

Un treball seriós

De vegades escolto – “el meu reportage de boda me’l farà un amic aficionat a la fotografia”- i penso que el mes probable és que fracassi, porto molts anys fent aquest treball i és molt mes difícil del que sembla, per mi és un dels camps de la fotografia mes complicats per diversos factors. Entenc perfectament que un casament comporta moltes despeses, però crec que mereix la pena deixar que un professional s’encarregui. El meu consell és, contracta a qui vulguis (hi ha molts fotògrafs al mercat) però que sigui un professional experimentat, que estigui establert legalment i que es comprometi a anar al teu casament personalment.

Parella busca preu

Estem a “l’era de l’oferta” i tot i que entenc que el preu sempre és un factor determinant a l’hora d’escollir fotògraf, no puc donar un preu fixe. Depèn de les localitzacions, les hores i les característiques del casament. Treballo principalment a Barcelona però puc treballar a qualsevol lloc. A baix hi ha un qüestionari, si hem doneu 4 dades us enviaré un pressupost sense compromís. Sempre responc.

El meu curriculum: les meves fotos i el meus videos

No busqueu premis a aquesta web, ni el carnet de membre de cap associació de fotògrafs. No presento les meves fotos en cap certamen ni concurs ni pago quotes per ser membre de cap associació. Respecto als companys que ho fan i entenc que és una bona eina de màrqueting, però jo prefereixo no fer-ho. No aspiro a agradar-li a tothom, però si aspiro a conèixer a qui s’emocioni amb el meu treball.

No sóc només fotògraf

El meu treball a un casament no consisteix únicament a fer fotos, (que també) si no a coordinar al meu equip de videógrafs. Segurament és una de les diferències mes notables amb la majoria de fotògrafs, i és que jo també m’encarrego personalment del muntatge i edició dels vídeos que veieu en aquesta web. És quelcom que també m’encanta i procuro deixar treballar al meu equip de videògrafs i els oriento perquè el vídeo del vostre casament estigui a l’altura. Crec que és molt fonamental treballar conjuntament. En moltes ocasions la videografia és una subcontractació d’una altra empresa per part del fotògraf o en alguns casos, els nuvis els contracten per separat i la mescla no sempre funciona perquè cadascun va a la seva.

Segle 21 = Edició i post-producció digital

Totes les fotografies que realitzo s’editen, corregint si és necessari el balanç de blancs, l’exposició, el color o el quadre i aportant a més, matisos artístics com els punts de llum, contrast o retall de negres que donen a cada instantània quelcom especial. Aquest procés avui en dia és necessari i encara que comporta un temps és un altre factor que et diferencia. Respecte a la videografia, es necessita invertir moltes hores en la postproducció i etalonatge (correcció de color) per aconseguir un producte digne. El muntatge de vídeo és un procés difícil de mesurar en temps, doncs requereix també d’inspiració. Darrere d’un vídeo de 7 minuts poden haver-hi diverses setmanes de treball.

¿Ens coneixem?

Voleu saber mes? Llavors us convido al meu estudi. Serà un plaer parlar una estona del vostre casament i explicar-vos amb mes detall el que faig i com ho faig. Podeu contactar-me via whattsapp o telefònicament al 635 48 38 09. o al meu e-mail personal abel@filmworks.es. També emplenar el formulari de preus per consultar la disponibilitat de dates i la tarifa. Sempre hi contesto. Us hi espero!